over Lisa

Ik ben Lisa ter Berg. Ik ben woonachtig in Nijmegen, getrouwd en heb twee kinderen.

Als coach en systeemopsteller en ga ik graag aan de slag met jouw persoonlijke situatie. Ik ben een nuchter en aards persoon die graag ook wat verder kijkt.

Ik heb vele jaren ervaring in de culturele sector waarbij ik leiding heb gegeven aan veel en erg verschillende mensen. Ik heb een coachende stijl waarin ik vooral op zoek ga naar de intrinsieke motivatie van mensen en met hen op zoek ga naar wat er voor hen nodig is om het beste uit zichzelf te halen en een fijne werkplek te ervaren.

Ik heb ook ruime ervaring met het leven zelf. Zo heb ik ook geworsteld met het functioneren op werk en privé gebied, iets wat zelden helemaal gescheiden is, en heb een flinke burn-out nodig gehad om mezelf beter te leren kennen en daarmee ook betere keuzes te kunnen maken. In deze periode heb ik kennis gemaakt met energetische therapie. Dit heeft mij veel gebracht en is veel voor me gaan betekenen. Om dit beter in mijn leven te verankeren heb een vier-jarige opleiding in energetisch werk gevolgd terwijl ik daarnaast het werk in de culturele sector weer oppakte. Graag combineer ik het energetisch werk met mijn coachende kwaliteiten. Ik merk dat ik hiermee mensen op zowel persoonlijk als op werkgerelateerde vlak veel te bieden heb.

Mijn relevante werkervaring en gevolgde opleidingen:

  • oprichter en directeur van een opstartend tot gevestigd jaarlijks internationaal filmfestival
  • 3-daagse workshop Hoogsensitiviteit – Leerweg van de Ziel
  • 1ste en 2de graad Reiki – Tineke van Laar
  • 4-jarige opleiding tot energetisch therapeut – Leerweg van de Mens
  • docent en coordinator minor in het hoger onderwijs
  • 1-jarige opleiding tot systeem- en familieopsteller – Taal van de Ziel
  • Post-HBO opleiding Coach Foundation – BGL