coaching

Praktisch

De eerste afspraak is altijd een intakegesprek.

Per bijeenkomst bespreken we eerst jouw persoonlijke situatie, voortgang en verwachtingen. Tijdens de sessies komen we vanzelf tegen waaraan gewerkt mag worden.

Een sessie duurt ongeveer 1,5 uur. Het totaal aantal benodigde sessies is afhankelijk van de aard en complexiteit van je probleem, en van hetgeen je wenst te bereiken.

Na de sessie is het fijn als je even kan relaxen en de benodigde glazen water drinkt om de afvalstoffen af te voeren.

De behandelingen vervangen of doorkruisen de behandelingen van medici niet. Er wordt geen medische diagnose vastgesteld.

Tarieven*

Eerste kennismaking € 55,00
Vervolgsessies € 60,00
Er is geen vergoeding vanuit de zorgverzekering mogelijk voor de behandelingen.
Per 1 juli 2024 gaan mijn tarieven met €5,- per sessie omhoog.

*Ik vind dat mijn behandelingen voor iedereen toegankelijk moeten zijn.

Werkwijze

Reguliere zorg voldoet niet voor iedereen of op elk moment aan wat je nodig hebt. Ik werk vanuit een holistische benadering. Vanuit een holistische benadering (kijken naar het geheel), gaan we uit van de volgende niveaus die allemaal met elkaar in verbinding staan:

  • fysiek
  • emotioneel
  • mentaal
  • energetisch
  • spiritueel

Tijdens een traject ga ik samen met jou een proces aan. In dit proces zul je merken dat je steeds beter leert begrijpen hoe je als mens in elkaar zit. Blokkades, die veroorzaakt worden door bijvoorbeeld ziekte, stress, ingrijpende gebeurtenissen (uit het verleden), kosten energie. Door het traject ontstaat een nieuwe stroom van energie en je energie neemt toe.

Energetische coaching werkt zacht confronterend en diep transformerend. Het zet een proces van groei en bewustwording in gang en brengt het energiesysteem meer in balans.

Als energetisch coach zet ik meerdere technieken en strategieën in naar gelang nodig is en altijd in overleg met jou. Je kan hierbij denken aan gesprekken, oefeningen, systemisch werk en lichaamsgericht werk. Ook het begeleiden van mensen met hoogsensitiviteit hoort bij de kern van mijn praktijk.

Door middel van lichaamsgericht werk (waarbij ik mijn handen op je lichaam leg) kan je ervaren wat goed is voor jou en wat jou past. Maar ook kunnen we ervaren waar blokkades zitten en kunnen deze (deels) via het lichaam opruimen.