reviews

“Zij heeft me in heel korte tijd weer letterlijk met de voeten op de aarde gezet. Heel doortastend, niet zweverig, en heel respectvol. Aanrader, echt waar!”
Monique

“Ik had een heel prettige, ontspannen dag vol inzichten. Vond jou daarin een heel prettige, kalme persoonlijkheid die veel ruimte liet voor alles en iedereen, maar ook prettig intuïtief durfde te reageren op wat zich voordeed. Je liet het veld mooi z’n werk doen en het is duidelijk dat je, buiten je ervaring in systemisch werk, ook al jaren aan ervaring hebt opgebouwd in coaching. Daardoor voel je heel stevig. Het heeft mij in ieder geval echt geraakt en ik denk ook dat het me verder helpt, met meer dankbaarheid en trots naar m’n eigen pad en alles wat ik heb opgebouwd laat kijken en laten zien dat ik stappen aan het zetten ben. Ben je daar heel dankbaar voor!”
Bart

“Respect voor je moed, durf.
En wat heb je het goed gedaan. Het was niet de makkelijkste groep.
Mensen die zelf niets anders doen als coachen, sturen en ervaringen delen. Wat heb je een mooie balans kunnen maken in het terugvoeren naar een opstelling en iemand de ruimte geven om te praten. En dan de koppeling kunnen maken naar de vraagsteller en de opstelling.
Ik vond het fijn om erbij te zijn, om deel te mogen zijn van deze dag. Het voelde goed om een opstelling aan te gaan. Weer bijzonder om te zien hoe patronen door vloeien in momenten en situaties waar je ze niet verwacht. Ik hou van die “aha” momenten en die waren er voor iedereen weer genoeg.
Je was duidelijk, helder en open. Je hebt iedereen de ruimte gegeven. En buiten dat heb je ook nog een fijne ruimte om in te werken.
Een aanrader!
Dank je wel, mooi mens ❤”
Antwanette

“Genoten Lisa!! Wat ik verwachtte kwam uit en meer. Mijn eigen vragen kregen parallel al contour. Next time!! En veel geleerd van iedereen. Jij sloot ook heel mooi af! Ik merkte al in de laatste sessie dat iedereen ongevraagd op meta nivo zat af en toe. Jij liet het toe. Hoe mooi. En vandaar jouw afsluiter: we hebben het samen gedaan! 👌🤗🙏”
Hans

“Ondernemen is ontzettend leuk, maar zoals de meeste weten kan dit ook spannend en stressvol zijn. Ik zie het zelf als in de Python zitten in de Efteling, zonder uit te kunnen stappen.
Dit avontuur ga ik nooit meer opgeven, maar als startende ondernemer vind ik het lastig om een eigen leven te balanceren naast Basic Theory.
Sinds vorig jaar gebruik ik de coaching van Lisa ter Berg om hier meer gronding in te vinden. Door Lisa heb ik veel nieuwe dingen geleerd over mezelf als persoon, maar ook als ondernemer. Ik sta steviger in mijn schoenen doordat ik meer grenzen heb leren zien, erkennen en accepteren. Als ik er zelf even niet uitkom, werkt Lisa met energetische therapie waardoor ik weer kan landen. Geen ‘spiriwiri’ gedoe, Lisa coacht standvastig en duidelijk.”
Do

Lisa is een open sterke vrouw die goed analytisch kan kijken naar je vraag.
Zij heeft mij in mijn persoonlijke ontwikkeling kunnen ondersteunen, in veiligheid en professioneel nabijheid.
Dolly